вторник, октомври 31, 2006

Обяд

3 коментара:

Анонимен каза...

Eh to e estetika, to e romantika, to e uiut. Edin obiad prigotven s libov! Ot sarce i dusha za stomah. No vziraiki se v toia eleganten gastronomichen naturmort, taia precizna kulinarna kompozisia, toia koloriten ansabal ot bagri i aromati sabral v sebesi gordostta na kvartalnata bakalia... nemoje da ne se zapitame! Kakvo pravi maionezata pri zadushenoto zele!? No vzemaiki predvir koi shte GO iade, toia vapreos se prevrushta v retorichen.

Buksy каза...

Това наистина е един "риторичен" въпрос, понеже, защото, поради, което майонезата е задължителен елент от хранителната верига на българина. Задължителен е подчертано с 2-3 дебели линии! Който не сяда с майонеза на масата е... е... как да го кажа по меко... е 1/2 (половин) човек! Което само доказва, че г-н Орев е достоен човек за уважение в гастрономическите среди на българската кулинарна практика и топлофикация...
Дет са вика пари за хляб може да няма ама за майонеза ще се намерят винаги!
П.С. майонеза с маргарин (без хляб) е много гадна комбинация... особено ако си пил! Please kids, don't try this @ home!

chilko каза...

тук е мястото да напомня, че майонезата е френско изобретение, а кренвиршите немско. като ги махнем от менюто, на масата остават само типично български блюда - кисело мляко, сирене, шарена сол и хляб.
вън чуждите храни от българия!!!