вторник, януари 22, 2013

Днес...
...тази вечер, застанал на панелния балкон, в хладната прегръдка на бледата градска вечер, загледан в тъмния силует на Витоша (който в единия си край е леко раздран от неоновата светлина на нощната ски писта), стигнах мислено до тук.
До моя Блог.
До вашия Блог за моите мисли.
Мислите ми, които често се реят извън сегашното или пък бродят по ръба вчерашното, но напоследък рядко оставят диря във виртуалното пространство.
Е, добър вечер... пуснах ги малко да се поразтъпчат наоколо. Пуснаха се по пързалката, завършваща на върховете на пръстите ми и започнаха да тропат по клавиатурата.
Троп-троп- вундебааа!
Време е да си допия вечерното кафе и да ви оставя насаме с малко видео материал от близкото минало,,,


Видеото (сурово, нередактирано) е откъс от битовото ни ежедневие през 2006-та година, заснето с цел да зарадва Кавала (нашия другар пребиваващ от доста години в странство) приобщавайки го към една съвсем обикновена домашна вечер. Споделете я и вие.

4 коментара:

Buksy каза...

"Този видеоклип е частен"
Не с лошо, куре! Пусни го да го видим.

Злото прасе каза...

Да бе, вярно.... готов.... имате 23 секунди да надникнете през времевия процеп към кухнята ни на Данте1Б, каквато беше преди известен брой години. Както е видно, тогава сме нагъвали яко майонеза и телешки салам, като мезе към основното. И само като основно също :)

Buksy каза...

Маслото! Къде е маслото?!

Злото прасе каза...

aaa.... маслото го почнахме, като спряхме майонезта.