вторник, септември 19, 2006

ДЕН НА ВСЕНАРОДНОТО ВЕСЕЛИЕ!





Днес на тайно събрание между управителите на Института за несериозни изследвания, Министерството на битовите забави и тайните сватби, Комитета по махмурлука, Поетическо дружество "Перко Перков" и танцов ансамбъл "Минзухар", се реши следното:
"Поради това, че вчера и днес (18 и 19 септември), две необикновенни момичета с реещи се в стратосферата съзнания и чаровни усмивки надничащи в очите на хората, имаха, имат и ще имат рожденни дни (а освен това и доста други странно ударени в акъла с астрална лопата хора имаха и ще имат таива) - да се обяви месец септември за месец на всеобщото веселие! Празнуването му трябва да се отбелязва целодневно или ежедневно, най-малко с частично отместване на главата от тялото или с кратки но буйни танци в битовите зони на сградите. Приемат се и всякакви алтернативни начини на празнуването му, при спазване на хуманност, целокупие (или съвкупие), бликаща радост, опияняваща омая и тем подобни методи на забавление. Но-най важното е в 22:00 на 18 и 19, всеки да заеме поза Лотос (или друга подходяща поза, зависи с кой е и къде е) и да повтори 69 пъти някаква произволно избрана фраза за възхвала, завършваща задължително с "Оооо Александрина Вълчеваа... Оооо Евелина Господиновааа... Оооо.. Ооооо.. Ооооооо!!!" .

Всички които ви обичаме (и аз конкретно :), ви честитим рожденните дни и ви пожелаваме съзнанията ви никога да не се срастват с телата ви и усмивките ви никога да не залязват.

p.s.

Let's the sunshinee... let's the sunshine innnnn!!!

3 коментара:

Анонимен каза...

бе днес е и световния ден "да говорим като пирати"

http://www.talklikeapirate.com/

карамба

м.

Анонимен каза...

Evala batence!
Mnoo me kefish
Let the sunshine in!

Анонимен каза...

Охх ... види се, назрява остра нуждат господата Генов и Шпекът да се завърнат след дългото си отсъствие! Нужен е качествен контрол, щото нещата взеха да отиват къмто "дадомразияда"